peNeman Yang sEtia

Monday, 12 December 2011

resuLt tak memuaskaN???hurm~~

assAlamuaLAikum. . .
sAlam sejahtEra n salAm 1 malAysia. . .
paDA maLAm nY. . .mYra nk udatE belOg myra Yg ta bPer nk cNtek nY psaL resUlt fINal yAng baru mYAr dapAt taHu tgh haRy taDy. . 
result mYra boLEh lah cuKop maKAn. . huhu. . 
even resulT ta bpe bGos.. 
tp msIh dalm kedudukan yang baek . . 
ALHAMDULILLAH. . .
bersyUkur sangaT-sangat. . . .
walAu pOwn ta bper bGos n mSh ade yG pErlu dipErbaiKi. . 
msah mampU trsenYum. . . 
heheh. . 
tak kan lah tak sedEyh. . tOwl tak??
nyeSAl Pon adE gak. . 
hihihi
naPE lah kO belajAr btOl2 mYra???2 laH kO asyIk leka dgN duNia mOdden nY zman iT lah ktakan. . hikhik. . tak gItu??
sO da dpT resuLt ny. . ameK kaW.!!huhu. . 
terima n redhO jea lah. . .
huhu. . 
ape-ape pUn alhamdulillah resuLt tak memaKAn dirI mYra sendrY. . .
aminn. . .
bUt myRa daH azAm taOwn ny jer carRy . .sEm dpN. . kaLu bOleh ta nK lg CAry marrY nY. .hhuhu
suSah KOT nanTi. . hurm. . 
ko runk semUa nk tg tak resuLt mYra yanG ta bpe nK cantEk ny??
huhu
**saje nak tunjuk sebenarnyer **
jeng jeng. . .
hahah. .

hah. . ny lah resuLt myra yanG ta bApe nk cantek ny. . huhu
yg myra hIgHlighT 2 kOrunK ta pyaH lah tye sbb per erk??
hihi.. . 
mlU sudaa. . 




3 comments:

tinggal kan pesan anda. . :)