peNeman Yang sEtia

Sunday, 9 February 2014

praktikal bulan keTiga, .

Assalamualaikum . .
Selamat pagi semua. . .. 
eeeiiii . . . .windunya myra dengan blog myra nyh. . .
Lama tak terupdate lah katakan. . .huhu


Sebelum myra update apa-ii dalam blog nyh. . 
Nak tanya semua sehat kah??
hihih. . . myra pulak 'buzy' sikit semester nyh. . 
Bila ada masa nak update ada pulak kerja lain. . .macam-ii kan??
huhu. . .jangan marah eaa. . . 
banyak celoteh pulak. . . .  potpet. . potpet. . potpet x habeh-ii. . .
huhu

Myra ada cerita nk story dekat korang semua. .. 
*story ah sangat kan, . 

Sekarang nyh myra dalam menjalani latihan praktikal dekat Alor Star. . 
nak tawu x apa nama tempat yang membosankan nyh???
nak ke tak nak tawu ker myra nak bagitau jugak!!
huhu. . .nama tempat yang myra sedang menjalankan praktikal nyh. . nama tempat dia. . .
--MESRA WEB--

best ker x???
Ade tanye myra best ker x???memang x lha. . hahaha
Tempt nyh kalau kita ak belajar boleh lah. . 
Tapi kalau kita nak cari pengalaman better ke tempat lain. . 

Bukan nak perburukkan tempat nyh. . sapa yang dah mai. . 
tawu lha apa qasanya. . . :)

Jangan marah . .. hohohoho

btw. . .
Masa dekat sini. .Myra dapat jumpa qamai kawan yang lain. . dari poli lain. . . best jugak dapat kawan baru nyh. . hikhik. . 
Semuanya sporting belaka. . .
Best woo. . . hahaha. . ..ada lah sekeping dua pic kami yang menggila. . . 
hukhuk. . 





kan??cumeyh kan kami.. 
hahaha. . peqasan. . . 
bubbye. . . 
jom33
  


tErima kasIh daUn kelaDi. . :)

2 comments:

tinggal kan pesan anda. . :)