peNeman Yang sEtia

Sunday, 27 November 2011

kEEp iT uP MALAYSIA!!

asSalamUaALaikUm...
SAlaM sejahteRA n sAlam 1 MALAYSIA...
pAda mALAm nY mYra nK upDate beLog mYra yanG ta canTeek Ny pasaL peRlawanaN bOla sePAk yAng barU sajA berLangsung tadI. . . . 
mUngkin aDa yAnG cakAp MALAYSIA kaLAh seBAb ta PAndai maen oR wat eVer lah. . . 
bUt bAgi mYra . . .MALAYSIA dh maEn denGAn baeK tadI. . . pasukan HARIMAU MUDA td jga tergOlong darI uMur 17 tahUn an. . . btW uCAp lah TAHNIAH skEt cOz NAzmi sanGgop tanGguh an SPM dy demI menYAhut cabaRAn n menGgalaS tanGgungJAwab demI menJAga maRuah n nAma baEk MALAYSIA. . . 
kaLAh kaN adAt permaInan??daLAm setIap permaInan MAna yAng ta de aADt kaLah n menAng ??
ce bG taU kAt mYra jp...
sTAhu mYra iF budaK kecIk maEn Own msTi caKap kaLAh n menaNg jea...
sLAen darI 2 . . . 
maEn tIPu. . . 
bEtUl tak???hUrm . .  .
mYra own sedIh cOz MALAYSIA kalAh bUt kte kna laH aCcepT cOz i2 sja yG termampU pasUkaN HARIMAU MUDA lakUkan. . . 
mUngkIn juga kekalAhan disebaBkan oLeh psUkan MALAYSIA lalai seketIka mUngkin keraNA mereka berFikir dEngan gOl 2 -0 cUkup untUk mengalAhkan bAHRAIn. . . 
mungkIn i2 penyEbabnye.. . .
sO lepaS nY knAlaH berhatI-haTY cket coz slaGi adE mSE slaGi i2 laH psUkan lawan bOleh menewaSkan kIta pada bIla-biLa maSA jea. . . . 
hihihihi.. . . .inY hanyalAh lUAhan darI hatY myra jEa k. . . iF adE aNg trasE. . . maAf dipInta. . . .
=).. . .ape-ape Pown. . cHAiyOok ccHAiyOok MALAYSIA. . . 





3 comments:

  1. kalah tu memang adat pertandingan tapi biarlah kalah bermaruah. tahniah buat nazmi dan mahali. tapi sayang sekali team member tak dapat pertahankan minit minit terakhir berlawan dengan 10 orang berbanding sebelas pemain Malaysia... majulah sukan untuk myra.. hoho

    ReplyDelete
  2. hahaha . .bkan mYra lah. . .bUt MALAYSIA. . =)

    ReplyDelete
  3. takpe la.. untuk myra gak pun boleh.

    thanks sebab follow =)

    ReplyDelete

tinggal kan pesan anda. . :)