peNeman Yang sEtia

Monday, 16 June 2014

Mulakan Hidup Baru

Assalamualaikumm. . 
hyeee. . hyee. . .hyee. . 
rasanyadh bebulan tak terupdate. . . 
ada ke yang ingat kt myra nyh??

hee. . okk. . 
sebenarnya banyak halangan yang terjadi. . itu sebab tak terupdate. . 
tapi apa-apa pun myra update jugak kan??
hee. . myra sebenarnya tak ada idea nak nak update apa. . jepala nyh celaru sangat-sangat.  
tambahan myra pulak jenis orang tak suka rapat. . 
myra faham. . myra tak macam orang lain. . . 
apa yang nampak ramaiyang memilih kawan dan jauhkan diri dari myra. . myra redha. . mungkin ini ketentuan illahi. . 
myra pasrah. . .harap apa yang myra lalui sekarang ini lebih bermakna dari dulu. . 

hai panjang bebeno myra mengacum kat blog myra nyh. . 
tapi apakan daya mengacum dekat blog pun bkan dia nak faham. . 
hati dan perasaan kitakan lain-lain?
mungkin ada sesetengah yang akan faham. . . mungkin kan??

last update myra pasal myra praktikal dulu kan. . 
and now myra dah berjaya tamatkan latihan industri myra walaupun hampir lecturer
myra kata tempat myra menjalankan praktikal tak patut dan tak elok. . .
takut jugak lha kalau gagal. . 

dan sekarang myra dah dpat kawan baru dan juga family baru walaupun baru kenal dalam sebulan lebih. . tapi diorang baik sangat dengan myra. . :)
myra happy. . :D
jadi sekarang myra juga bekerja di kedai SS Store. . . 
ape tu??heee
okeyh myra bg link ok. . :)

ok. . kedai yang myra kerja nyh sebenarnya bagi peminat K-POP ok. . yang terlalu obsessed dgn K-POP..
banayak barangan K-POP jual di kedai nyh. . aunty dengan auncle sendiri menjalan perniagaan ini dengan melayari internet dan juga walk-in shop. . .
aunty and auncle  sangat jaga pekerja diorang dan caring  sesangat. . :)

myra happy sebab diberi peluang bekerja dekat sini . :D







ini lah barang yang ada dijual dikedai tu. . . ada bnayk lagi barang dijual. . :)
mari lha ramai-ramai. . :)


tErima kasIh daUn kelaDi. . :)

1 comment:

tinggal kan pesan anda. . :)