peNeman Yang sEtia

Monday, 22 October 2012

sekejap jer masa berlalu, . .

assalamualaikum. . 
salam sejahtera n salam 1 Malaysia. . :)
eh. . rindunyerr dekat bloG myra ta tak siap nYh. . 
(mlu pulak :P)
heehe. . tapi sebenarnya memang rindu sangat-2 dekat blog myra yang 1 nyh. . 
dah lama sangat kan myra biaq blog myra nyh saampai dah bersawang banyak dah nyh. . 
jenuh nk buang sawang nyh . . hahaha
okey-2. . sebenarnya ada tujuan myra tulis blog nyh. . 
yer lah kan 2 dalam 1 . 
huhu. . nak taOw ka maksud myra 2 dalam 1 nyh. . alah mcm 2 in 1 lah. . yg iklan nescafe 2.. heheh. . .
kalau kawan2 nk taOw maksud myra 2 dalam 1 nyh adalah. .
jeng. . jeng. . .hahahah. 
actually. . .yg pertama ialah. . myra nK ucapkan SelaMat haRy raYa aiDiladHa~!!! dekat kawan2 bLogger semUa. .n kawan2 yg laen :) heheh. . 
yang kedua myra seraBut n sedikIt tertEkan denGan masalh yanG dihadapI.. 
huhu (macam teruK ja)
yer lah kan FINAL exam utk student pOli dah dekt??
msty rmai yg stress. . 
termasuk myra. . FIAL kali nyh yang menentukan segalanya. . huh!!
plEeez g jauh2 pqasaaN nyh. . tamAo pikIaq!!
ceQ jd getaQ!!(kan dah cakap kedah)
harap2 kawan2 seperjuangn bOleh suCcess dalaM  FINAL exam yang akan datanG tak lamA lg. . 
gUOD lUck !!be the best amonG the best. :)
seLamat membaCA. . :)

No comments:

Post a Comment

tinggal kan pesan anda. . :)