peNeman Yang sEtia

Sunday, 25 November 2012

1st trial memOries

Assalamualaikum. . 
Salam sejahtera n Salam 1 MALAYSIA. .~
ehem. . ehem. . test.. test. . 
hai korang. .! =)
sjer nak test tgk ade orang ker x. . hee. . 
dah lma nyh x dak mood nak conteng bLog myra nyh. . 
tetiba ajer hary nyh baru berksempatan nak conteng blog yang dah bersawang n behabuk nyh. . 
sbenarnyer niat nak conteng tu dah lma dah. . 
cuma x ade masa jer. . 
ok lah. . berbalik pada topik yang asalnyer okey.?
 mYra cuma nak kongsi pengalaman 1st trial myra. .
pengalaman nyh mungkin dah dapat pada semua orang. . tapi myra bersyukur n tersangat happy sbb dapat peluang yang mcam nyh. . ye lha bukan senang nak dpat. . 
cuba tgok dekat bawah tuuu. .~


haaa. . 
korang dah tengok kan??amcam??ok ker k.o??
hee, . . sebenarnya myra xcited sangat masa nyh. . yer lha bukan selalu dapat n bukan senang. . :)
n myra nak wish bebanyak terima kasih pada photographer. . syah hamzi sebab udi shoot pic myra nyh. . :)kalau korang nak kenal lebih dekat dengan photographer nyh. . nyh link fb dy. . 
cuba lah tengaok gambar2 yang laen. . semuanya gempak2 kan?. . :)
tapi gambar myra yang dekat atas tu tade lah cantik sangat macam gambar korang ka??::sebenarnya malu::
hee.  .samapi sini jer lah myra menconteng blOg myra nyh. . nt kalau ada gambar atau stOry yang baru. . myra share dengan kawan-kawan semua lagi okkay??
bye. . =)

seLamat membaCA. . :)

2 comments:

tinggal kan pesan anda. . :)