peNeman Yang sEtia

Tuesday, 21 May 2013

sabar. . kuatkan semangat II

assalamualaikum. . . :)
dan salam sejahtera. . .
haaa. . .mesti korang tertanya-ii apa yang myra nak update nyh macam happy semacam jer??
betul x??betul x?? tipuu dosa. . *perasan jer. . 

okkay korang mesty nak tawu kan??myra start erita keyh??korang dok diam-ii at depan laptop ke ipad korang ke aper ker. . jangan p mana-ii baca cerita nyh bagi habis duli tau!!

tapi sebelum apa-ii csebelum baca story nyh korang kena faham dulu cerita yang sebelum nyh. .  baru korang faham cerita yang myra nk bagitawu nyh. . agi sapa-ii yang dah baca entry myra sebelum nyh teruskan n abaikan saja. . tapi bg sapa-ii yg belum 2 masuk link nyh. . baca bg fam tau. . :D klik sini!!

okkay??dah baca??jum sambung. . 

korang nak tawu dari pg tadi sampai ke malam myra risau yang amat dekat tok myra sorang tu. . yer lah dy sorang jer yg tok faham perangai cucu dia yang ketegaq nyh. . hih. . myra selalu text mama tanya keadaan tok. . selalu dapat jawapan. . yang tok x sedar lagi. . mesty lha risau betul x? tiba-ii td dkt maghrib tadi. . myra text mama lagi tanya keadaan tok. . then mama terus call bagitawu yang tok dah sihat. . !

ALHAMDULILLAH!syukur yang teramat sangat dengar berita yang mama samapai kan. . 

tapi-ii haa. . .ada tapi-ii lagi 2. . 

myra sendiri dengar pun jadi takut sebab mama bagitawu yang doktor dah masuk banyak air dan darah ke dalam badan tok myra. . uishh!!sakit tu. . sebab myra pernah kena lah yang myra kata sakit tu. . tapi tak apa tok kena kuat . . nak cepat sembuh kan??tok kena kuat sebab semua anak menantu tok dok tunggu kehadiran tok membebel kembali. .hihi

tok kena kuat lawan sakit tu. . myra tawu yang tok kuat. . tok myra seorang yang tabah n x pernah putus asa. . . lawan sakit tu sebab semua anak n menantu tok dok tunggu tok dekat hospital. . depa nak jaga tok. . nak tok sihat. . :D . .kuat kan diri tok . mungkin ambil sedikit masa yang lama. . 

tapi. . berkat doa dari cucu tok yang ada nyh n kawan-ii yang banyk membantu berdoa untuk keselamatan tok. .alhamdulillah. . tok semakin pulih. dari penyakit yang dihadapi. . 


myra nak ucap terima kasih sangat-ii pada sesiapa yang mendoakan kesihatan tok myra kembali pulih.  hanya Allah s.w.t yg dapat membalas jasa baik kawan-ii semua di akhiat kelak, , amin. . 
*tak sabar nak tunggu tok balik*


terIma kasIh daUn kelaDi . :)

3 comments:

  1. Amin ya Rabbal Alamin..
    Semoga Allah sembuhkannya...
    IsnyaAllah...

    ReplyDelete
  2. Amin. Semoga tok awak dipanjangkan umur =)

    ReplyDelete
  3. hai.... just nak comment. maybe you boleh tukar background sebab susah skit nak baca... apa pun nice entry

    ReplyDelete

tinggal kan pesan anda. . :)