peNeman Yang sEtia

Wednesday, 26 June 2013

#Tuhan Jagakan Dia. . ~~

Assalamualaikum. . 
n Salam sejahtera. . .
hye . hye . .hye . . 
lame jugak kan myra tak luahkan perasaan myra yang ntah ape-ii dkt blog myra yang serba serbi color pink + purple nyh kan???
mesty korang tertanya-ii kenapa dan bilalah lah myra tak transform ja blog myra ke warna lain. .???contah???give me your opinion please. . (:

hehehe. . korang semua mesty kata myra nyh dah buang tebiat ka???betul tak-ii??cepat ngaku. . tak baik berbohong. . . :P

sebenarnya myra nyh cuma nak hiburkan hati myra yang hampir jatuh rebah dek kerana terdengar berita tentang kesihatan tok wan myra yang kini masih terlantar di HOSPITAL PARIT BUNTAR, PERAK.. . 

korang mesti hairan kan ??yer lah sebelum ni korang dah pernah terbaca entry myra yang sebelum pasal kesihatan tok and tok wan myra yang sedang sakit yang makin pulih. . tapi hakikatnya makin teruk dengan adanya jerebu yang melanda negara kita sekarang ni kan. . 

pada mulanya myra sendiri terkejut dengan berita yang disampaikan oleeh mama myra kepada myra. . yer lah sebelum ni pun myra ada kol mama selalu bertanyakan khabar tok wan myra.  tapi bila ko buat kesekian kai my0ra terkejut hampir menitis kan airmata myra apabila mama menyampaikan berita bahawa tok wan menghidapi penyakit paru-ii beqayaq. . lelah n demam. .. 

hanya TUHAN saja yang tahu bahawa terkejut nya myra. . .keluarga yang lain juga terkejut. . sedih+risau makin menebal dalam diri myra nih . . kerana myra banyak tinggal dengan tok n tok wan masa myra kecik. . .myra nyh lah cucu paling buas. . .sayang sesangat dekat pasangan tersebut. . . 

myra harap tok wan cepat sembuh dengan kembalinya saudara-mara myra yang jauh di SABAh sana. . kembali berkumpul kerana terlalau risaukan tok wan. . 


myra harap kawan-ii juga mendoakan kesejahteraan kesihatan tok wan myra. . :)


tErima kasIh daUn kelaDi. . :)

No comments:

Post a Comment

tinggal kan pesan anda. . :)