peNeman Yang sEtia

Monday, 2 September 2013

Cerita dia

Assalamualaikum. . .
salam sejahtera. .
hai. . hai. .hai. . 
hai ..  MALAYSIA. . 
heee

Qindunya dkt blog nyh. . dah lama x beletiaq dekat dalam nyh. . hehe . . 
Sorry lah sekarang ni buzy sikit dengan assingment n mini projek.  tambah-ii lagi nyh lagi 42 hari lagi nak final exam. . . wahhh. . maow peca pala ooooOO. . .
*tapi x pecah lagi la. .:P

haaa.. dalam sibuk-ii myra nyh kan. . sempat lagi curi masa sambut merdeka. . hehehe. . mana oleh tak sempat. . sempat wooO. .gila tak sempat. . tahun nyh sambut MERDEKA dengan family tercinta lah. . dengan 1 buah lagi keluarga dan seorang hamba ALLAH yag terpaksa dirahsiakan. . Bagi myra capital S lah.  
Nak jugak capital-capital nyh. . Ingat korang jer boleh. . Myra pon boleh tauu.. .:)

Tapi memang happy habis lah masa dekat sana. .alamak terlupa pulak nak bagitau lokasi nyer kan??mesty korang marah myra sbb x bagitau kat ampa lokasi.. okey-ii. . lokasi dekat ja. . Dekat dengan Tikam Batu tu. . apa nama??Panatai Merdeka. . haaa. . Pandai pon teka. . hee. . 

Tapi memang memori terindah lah dalam hidup myra yang myra tak kan lupakan. . banyak kenangan manis masa dekat sana. . sayang  + cinta semua ada. . :)

Nak berkong si gambar boleh. . tp x banyak lah. . sebab gambar yang lain ada dalam handphone mama myra . yang nyh myra ambil dari handphone sidia. . ;)

adalah dalam beberapa keping. . nak tengok jugak ker??erm. . nak ker. ??segan lah pulak.. bukan cantik pong. . hahaha. . okey. . .okeyy. . .myra bubuh. .  .
cer scroOll bawah 2. . . .








hahah. . 
mesti korang gelak kan??hehe. . x kesah. . pandangan masing2. . ;)

Sudah lah sapai sini ja lah nak beletiaq dekat sini. . :)bye.. . 
tErima kasIh daUn kelaDi. . :)

No comments:

Post a Comment

tinggal kan pesan anda. . :)