peNeman Yang sEtia

Friday, 1 February 2013

Goreng Pisang !!

Assalamualaikum. . .
salAm sejaHtera n saLAm 1 MALAYSIA. .
huhhu. . pepagi buta nYh rasa teringin pulak nak edit blog myra nyh yang dah jarang diupdate nyh kan. .
ye lah. . mana tak nye tetiba terasa lapaq pulak perot nyh. . .
dok belek2 dkt dapoq tu ada pulak goreng pisang yang parent jual tak habes td. . sO tunggu apa lagi makan ja lah sorang2. . . tp sebelum makan tu peqangat(panaskan) lah sikit bagi panas2 baru sedap makan. . hehehe. . ::nak promote sikit::
meh nak PROMOTE sikit goreng pisang yang parent jual dkt kelang lama kulim. . sapa yang tau tu mesti tau kan sedap ker x Goreng Pisang Maliah yang dekat avon kelang lama yang sebelah paip ayaq besaq tu kan. . kat situ bukannya jual goreng pisang semata. . . macam-macam ada. . . ayaq ais pun ada. . hahaha. .
nak tau apa lagi yang ada cuba tengok gambaq at bawah 2. . .



tengok tu siap ada banner lagi. . mesti tringin nak cuba kan?


mereka ni lah owner kedai GORENG PISANG ni. . .



 








haaa. . .amacam dah tengok semua gambaq tu??klau tengah panas makan pon sodap. . heehe. .parent myra buat daam 7 atau 8 jenis cucuq jugak lah. .  parent myra bukan sekadar niaga ja. . kadang-kadang tu bila ada permintaan buat dekat rumah kenduri pun diorang pergi jugak. .  :). . tp area kulim ja lah. . . huhu. . tapi adat berniaga ni ada ja orang yang tak puas aty ngan kemajuan kita nyh kan. . tp parent myra tetap sabar hadapi semua ni. . tapi benda yang paling seronok niaga ni bila semua kueh habis dijual. . tapi kadang-kadang tu banyak juaga lah yang tak habis . . .tu yang slalu parent bawak balik kueh dekat rumah. . .jadi yang tukang perabis myra dengan sepupu lah (itu pun kalu sepupu balik kulim). . huhu. . .dah lah cerita banyak-banyak pun bukan korang boleh rasa dekat dalam nyh. . .jum lah p beli ramai-ramai. . jum pakat-pakat qasa goreng pisang bersos. . .hehe. . mana sedap. . hehe. . area lokasi dekat avon kelang lama sebelah paip ayaq yang besaq at tepi jalan 2. . haaa. . taw ka??jum2 kita pakat-pakat pi beli naa. . . :D





seLamat membaCA. . :)


No comments:

Post a Comment

tinggal kan pesan anda. . :)